Zoek op de site:

Overzicht vakantieactiviteiten 2021

Het Fonds maakt deze zomervakantie allerlei leuke activiteiten voor de jeugd mogelijk! Hieronder staat een overzicht van alle activiteiten. Kijk voor de laatste informatie en hoe je je kunt aanmelden bij de betreffende organisatie. 

(De informatie in deze kalender is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Fonds is niet verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele aanpassingen of annulering van activiteiten. In sommige gevallen wordt een eigen bijdrage gevraagd.)

Inblik Sport en Spel Inloop

Organisatie

Stichting Welzijn E25

Omschrijving

In de zomervakantie organiseert Welzijn E25 een dagelijkse sport- en spelinloop op het plein van het jongerencentrum Inblik in Maassluis. Zes weken lang zullen vrijwilligers en stagiaires, met ondersteuning van buurtcoaches, de jeugd begeleiden bij buitensportactiviteiten zoals voetbal, basketbal en tennis. Maar er kunnen ook spellen gespeeld worden, waaronder levensgroot schaken, rummikub en tafelvoetbal.   
Iedereen is tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom. Deelname is gratis.
Kijk voor meer informatie op de website en Facebook.

Plaats

Maassluis

Datum

17 juli t/m 29 augustus 2021

De grote Maassluise Sportcarrousel

Organisatie

Outdoor Sport Promotion Maassluis

Omschrijving

Tijdens de zomervakantie organiseert Outdoor Sport Promotion Maassluis iedere woendag een sport- en beweegactiviteit voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.  De Sportcarrousel wordt gehouden op en rond de multifunctionele sportbaan bij de Dr. A. Schweitzerdreef naast MSV voetbal in Maassluis. Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden op de website.

Plaats

Maassluis

Datum

21, 28 juli en 4, 11, 18, 25 augustus 2021

Wijzer Activiteitendagen Maassluis

Organisatie

Stichting Wijzer in Opvang en Onderwijs

Omschrijving

In de zomervakantie organiseert Wijzer in samenwerking met Theater Koningshof drie ‘Wijze® Kindermiddagen‘ voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. Deze middagen zijn van 14.00-16.00 uur en digitaal aanmelden is niet nodig.
- 29 juli: Een gezellige timmermiddag, waarbij kinderen een spijkerplankje en/of windlichtje kunnen timmeren.
- 12 augustus: Een creatieve, gezellige middag, waarbij kinderen van kartonnen bordjes dieren, dino’s of een bootje kunnen knutselen.
- 26 augustus: Deze middag kan je happy stones, happy socks en/of happy mocks versieren.

Tussendoor krijgen de kinderen limonade en een ijsje. De activiteiten vinden plaats bij Theater Koningshof in Maassluis. 
Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden op de website.

Plaats

Maassluis

Datum

29 juli, 12, 26 augustus 2021

Zomervoetbal

Organisatie

MSV'71

Omschrijving

Op drie zaterdagen worden op het sportcomplex van MSV'71 diverse activiteiten georganiseerd zoals voetbalspelletjes, een opblaasstormbaan, partijtjes en een springkasteel. Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn welkom. Aanmelden is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op Facebook.

Plaats

Maassluis

Datum

17, 31 juli en 14 augustus 2021

Kids Olympics 2021

Organisatie

Stichting Samen Randstad

Omschrijving

Tijdens Kids Olympics kunnen kinderen van 4 t/m 13 jaar gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. Er is voor ieder wat leuks. Van sport tot natuuractiviteiten, van creabea tot cultuuractiviteiten, van muziek tot veel meer leuks. Kids Olympics wordt georganiseerd in het Vrijheidspark in de Burgemeesterswijk.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Plaats

Maassluis

Datum

18 juli, 8 en 29 augustus 2021

Summer Games

Organisatie

Tennisvereniging Evergreen

Omschrijving

Tijdens de zomervakantie wordt het sportcomplex van tennisvereniging Evergreen omgetoverd tot een heus sportdorp. Op beide dagen zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar allerlei (sport)activiteiten te doen zoals voetbal, bootcamp, tennis, boksen en nog veel meer. 
Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden op Facebook.

Plaats

Maassluis

Datum

20 juli en 17 augustus 2021

Zomeractiviteiten

Organisatie

CKC Maassluis

Omschrijving

Op twee zaterdagen in de zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 17 jaar meedoen aan zomeractiviteiten bij CKC Maassluis. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom!
Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden op de website.

Plaats

Maassluis

Datum

7 en 14 augustus 2021

Beachhandbalclinics

Organisatie

HV Unitas'63

Omschrijving

Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar worden tijdens de zomervakantie beachhandbalclinics georganiseerd bij HV Unitas'63. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom!
Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden op de website en Facebook.

Plaats

Maassluis

Datum

14 en 18 augustus 2021

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons