Zoek op de site:

De Vakantieactie is al een aantal jaar een groot succes. Ook nu kunnen stichtingen en verenigingen die deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd willen organiseren, weer een aanvraag indienen via de Vakantieactie van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. 

Het is al het vijfde jaar dat het Fonds een oproep aan stichtingen en verenigingen doet met de Vakantieactie. Ieder jaar maken honderden kinderen uit de regio die niet op vakantie gaan, gebruik van het ruime aanbod aan sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops of avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Al deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichtingen en verenigingen. Zij zorgen ervoor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!

Via het digitale aanvraagportaal op de website van het Fonds kunnen organisaties tot en met 12 juni 2024 gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting. Per project kan er max. € 3.000,- worden aangevraagd. De activiteit moet uitgevoerd worden in de zomervakantie (van 13 juli t/m 25 augustus 2024).

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht:
Fonds doet oproep voor leuke jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons