Zoek op de site:

Promotie en communicatie

Het Fonds ondersteunt jaarlijks veel organisaties in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis die zich inzetten voor de maatschappij. Als u een donatie van ons heeft ontvangen, vragen wij u bij de communicatie over uw project te vermelden dat het project mede mogelijk wordt gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Zo helpt u het Fonds meer naamsbekendheid te geven in de regio en kunnen er daarmee in de toekomst nog meer mooie projecten worden gerealiseerd. Dat communiceren kan op verschillende manieren:

Naamsvermelding
De juiste naamsvermelding is: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Logo
Wij stellen het op prijs als u het logo van het Fonds afbeeldt op uitingen zoals posters, flyers, programmaboekjes en uitnodigingen. Plaatst u ons logo op de website? Dan kunt u deze linken naar de website van het Fonds: www.fondssv.nl.

Hiernaast vindt u het logo in diverse bestandsvormen.

Vlaggen, spandoeken en banieren
Het Fonds stelt vlaggen beschikbaar die u gedurende het project kunt ophangen. Zo zijn wij extra goed zichtbaar! Heeft u de mogelijkheid vlaggen (kleine vlag 1x1,5 m of grote vlag 2x3 m), spandoeken en/of banieren op te hangen, dan horen wij graag hoeveel exemplaren u kunt gebruiken en wanneer u deze komt afhalen.

Bordje 'Mede mogelijk gemaakt door'
Het Fonds beschikt over bordjes waarop de tekst 'Mede mogelijk gemaakt door' staat. Deze kunnen bevestigd worden aan de muur. Heeft u een donatie ontvangen voor een investering en de mogelijkheid om het bordje op een mooie, stevige plek te bevestigen? Wij sturen er graag één toe!

Persbericht
Verstuurt u een persbericht? Vergeet daarin dan niet te vermelden dat het Fonds financieel heeft bijgedragen. Ook kunnen wij u helpen bij het opstellen van het persbericht en het verspreiden ervan in de (lokale) media.

Foto's
Na afloop van het project ontvangen wij graag leuke foto's, bij voorkeur in hoge resolutie, die wij vrij (dus met toestemming van de gefotografeerden) mogen gebruiken. De foto's worden gebruikt in diverse communicatie-uitingen van het Fonds zoals het Fonds magazine, het Jaarverslag, de digitale nieuwsbrief en de website.

Social media
Bent u actief op sociale media? Wij ook! Volg het Fonds op Facebook, Twitter en LinkedIn. Wij worden graag genoemd in uw berichten. Zo kunnen wij ook op jullie berichten reageren en onze achterban op de hoogte stellen van de projecten die het Fonds ondersteunt.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons