Zoek op de site:

De Vakantieactie van het Fonds is al een aantal jaar een groot succes. Honderden kinderen kunnen gebruikmaken van een ruim aanbod aan sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops of avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Ook dit jaar gaven diverse stichtingen en verenigingen weer gehoor aan de oproep van het Fonds om deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren. 

Er is van alles te beleven in de regio en voor elk wat wils. Zo organiseert Scouting Wesselgroep in Vlaardingen op 18 en 19 augustus de Waterspelen, is er elke dinsdag, woensdag en donderdag een feest op Het Speeleiland in Schiedam en zijn er op 17 augustus dankzij Stichting Wijzer in Opvang en Onderwijs diverse leuke workshops in Theater Koningshof in Maassluis. Natuurlijk kan het Fonds zelf niet achterblijven en organiseert dit jaar kinderactiviteiten in De Heemtuin in Vlaardingen. Op de website van het Fonds (klik hier) is een overzicht van alle activiteiten te vinden.

Deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van alle stichtingen en verenigingen. Zij zorgen er weer  voor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!

Deel dit bericht:
Een zomer vol leuke activiteiten dankzij Vakantieactie

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons