Zoek op de site:

Nederland kruipt langzaam uit de intelligente lockdown. De berichten wijzigen per dag en langzaam worden meer maatregelen versoepeld. Veel organisaties denken op dit moment na over de maatregelen die getroffen moeten worden om straks klaar te zijn voor de ander-halve-meter-samenleving.

Ook stichtingen en verenigingen krabbelen weer op. Om ons heen zien we nieuwe initiatieven of creatieve oplossingen voor de huidige initiatieven die door de coronacrisis zijn ontstaan of veranderd. Organisaties bedenken manieren hoe ze hun activiteiten op een veilige manier kunnen voortzetten. Als Fonds denken wij daar graag over mee en ondersteunen wij stichtingen en verenigingen hierbij. Het Fonds is er immers voor iedereen in de (nieuwe) samenleving van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Via onze website kunt u eenvoudig en snel een aanvraag indienen. Wilt u eerst de haalbaarheid van uw plan toetsen, dan kunt u een email sturen naar algemeen@fondssv.nl  met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel dit bericht:
Fonds steunt initiatieven in anderhalve-meter-samenleving

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons