Zoek op de site:

Overzicht vakantieactiviteiten 2024

Het Fonds maakt deze zomervakantie allerlei leuke activiteiten voor de jeugd mogelijk! Hieronder staat een overzicht van alle activiteiten. Kijk voor de laatste informatie en hoe je je kunt aanmelden bij de betreffende organisatie. 

(De informatie in deze kalender is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Fonds is niet verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele aanpassingen of annulering van activiteiten. In sommige gevallen wordt een eigen bijdrage gevraagd.)

Kids Olympics 2024

Organisatie

Samen Randstad

Omschrijving

Kinderen kunnen in Maassluis deze zomervakantie deelnemen aan een onvergetelijke ervaring boordevol legendarische activiteiten. Van kunst en cultuur tot natuur en techniek, van sport en spel tot avontuur en plezier - bij Kids Olympics is er voor ieder wat wils! Een paar voorbeelden: Je kan je laten schminken, een glittertattoo laten zetten (dat is maar tijdelijk), er is een springkussen en een stormbaan, er kan pony worden gereden, er zijn diverse sportwokshops, je kan deelnemen aan bingo en een prijsje winnen, sieraden maken, schilderen, smoothies maken.... en nog veel meer! Kom je ook?

Leeftijd
Van 4 t/m 12 jaar.

Datum
Zondag 14 juli
Zondag 11 augustus

Zondag 25 augustus

Tijd
Van 13.00 tot 17.00 uur

Kosten
Gratis

Locatie
Vrijheidspark, Burgemeester Schwartzlaan te Maassluis

Meer informatie
Op de Facebookpagina van Kids Olympics staat het laatste nieuws. Klik hier.

Plaats

Maassluis

Wijzer Activiteitendagen Maassluis | Voorstelling

Organisatie

Stichting Wijzer in Opvang en Onderwijs

Omschrijving

Stichting Wijzer in Opvang en Onderwijs verwelkomen je graag in theater Koningshof bij de voorstelling: "Een vriendschap zo bijzonder heb je nog nooit gezien. Een das met de naam Das en een mees met de naam Mees'. Das leeft alleen in het bos en wil dat graag zo houden. Maar wanneer Das Mees ontmoet, wordt alles anders. De twee zijn zo verschillend! Ze worden vrienden en hebben het goed. Maar, zoals gedacht, loopt alles anders... 

Leeftijd
De voorstelling is gericht op kinderen van ongeveer 5 t/m 9 jaar. (Jongere kinderen vanaf 3 jaar en oudere kinderen vanaf 10 jaar zijn natuurlijk ook welkom!) Ouders mogen ook mee naar de voorstelling.

Datum
Donderdag 18 juli

Tijd
De voorstelling duurt van 11.00 tot 11.45 uur

Kosten
De voorstelling is gratis. Je moet je wel van te voren aanmelden. Dat kan je heel simpel doen via deze link.

Locatie
Theater Koningshof, Uiverlaan 20 te Maassluis. 

Meer informatie
www.wijzer.nu/activiteit/wijzer-activiteitendagen-2024

Plaats

Maassluis

Tennisclinics

Organisatie

MTC-Bequick en Buurtsport E25

Omschrijving

Kom deze zomer op een leuke manier kennismaken met tennis tijdens de Tennisclinics bij MTC Bequick. Niet alleen gaan we een balletje slaan, er is ook een sprinkussen en er worden pannenkoeken gebakken. Voor alle kinderen die meedoen is er een ijsje!

Leeftijd
Kinderen van 4 t/m 13 jaar

Datum
Dinsdag 23 juli

Tijd
Van 10.30 tot 15.00 uur

Kosten
Deze leuke dag is gratis. Aanmelden (door een e-mail te sturen met naam en leeftijd naar vice-voorzitter@mtc-bequick.nl / Sdesnaaier@e25.nl) is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Locatie
MTC Bequick, Marita Rutgerstraat 2 te Maassluis

Plaats

Maassluis

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons